BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 

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1.Imagem marcado/desmarcadoMENDES, B.M.J. Influencia da temperatura e do tipo de folha na quantificacao de parametros epidemiologicos monociclicos da ferrugem do feijoeiro (Uromyces phaseoli VAR. typica ARTH.). Piracicaba: ESALQ, 1985. 83p. Tese de mestrado
Biblioteca(s): Epagri-Chapecó.
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2.Imagem marcado/desmarcadoDWYER, L.M.; STEWART, D.W Leaf area development in field-grown maize. Agronomy Journal, v.78, n.2, p.334-43, 1986.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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3.Imagem marcado/desmarcadoEVANS, L. T. The influence of irradience before and after anthesis on grain yild and its componets in microcrops of wheat gown in a constant daylength and temperature regime. Field Crops Research, v. 1, n. 1, p. 5-20, 1978.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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4.Imagem marcado/desmarcadoLUYTEN, M. I.; JOUSTRA, G.; BLAAUW, A. H. Botany the results of the temperature-treatment in sumer for the darwin-tulip. Proceedings of the Royal Academy, Amsterdam, v. 29, p. 113-126, 1925.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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5.Imagem marcado/desmarcadoZANON, A.; CARPANEZZI, A. A.; FOWLER, J. A. P. Germinacao em laboratorio e armazenamento de sementes de taruma-branco (Citharexylum myrianthum Cham.). Boletim de Pesquisa Florestal, Colombo, n. 35, p. 75-82, jul./dez. 1997.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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6.Imagem marcado/desmarcadoIVORY, D. A.; WHITEMAN, P. C. Effect of temperature on growth of five subtropical grasses. I. Effect of day and night temperature on growth and morphological development. Australian Journal of Plant Physiology, v. 5, p. 131-148, 1978.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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7.Imagem marcado/desmarcadoRIBEIRO, P. B.; COSTA, P. R. P.; LOECK, A. E.; VIANNA, E. S.; SILVEIRA JUNIOR, P. Exigencias termicas de Culex quinquefasciatus (Diptera, Culicidae) em Pelotas, Rio Grande do Sul, Brasil. Iheringia, Serie Zoologia, v. 94, n. 2, p. 177-180, jun. 2004.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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8.Imagem marcado/desmarcadoSALT, R. W. The survival of in sects at low temperatures. Symp. Soc. Exp. Biol., v. 23, p. 331-350, 1969.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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9.Imagem marcado/desmarcadoDINIZ, G.B.; BERLATO, M.A.; CLARKE, R.T.; FONTANA, D.C. Identificacao de regioes homogeneas de temperaturas maxima e minima do Rio Grande do Sul. Revista Brasileira de Agrometeorologia, Santa Maria, v.11, n.2, p.303-312, jul./dez. 2003.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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10.Imagem marcado/desmarcadoGARBI, M.; GRIMALDI, M.C.; MARTINEZ, S.B.; CARBONE, A. Influencia de invernaderos sobre la temperatura estival en el cinturon horticola platense. Revista Brasileira de Agrometeorologia, Santa Maria, v.11, n.1, p.27-31, jan./jun. 2003.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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11.Imagem marcado/desmarcadoAZEVEDO, A.; GARBOSSA, L. H. P.; GEMAEL, O.; HAYASHI, L.; LAPA, K. R. MONITORAMENTO DA TEMPERATURA PARA PROPOSIÇÃO DE SISTEMA DE AQUECIMENTO DE CULTIVO DE MACROALGAS NO PERÍODO DE INVERNO NO SUL DO BRASIL. In: FEIRA NACIONAL DO CAMARÃO & LACQUA/SARA (WAS)?15, 12., 2015, Fortaleza. Resumos... Fortaleza: WAS, 2015. p. 347
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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12.Imagem marcado/desmarcadoBRAGA, H.J.; SILVA, L.M. da; KICHEL, N. Normais de temperaturas maximas, medias e minimas estimadas em funcao das latitudes, longitudes e altitudes para os 199 municipios catarinenses. Florianopolis: EMPASC, 1987. 44p. (EMPASC. Documentos, 86).
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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13.Imagem marcado/desmarcadoLA NINA muda as condicoes para a safra 2007/08. Lavoura Arrozeira, Porto Alegre, v. 56, n. 442, p. 32, ago. 2007.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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14.Imagem marcado/desmarcadoPIANARO, V. Outono de 2016 é caracterizado pelo enfraquecimento do fenômeno El Niño. Correio do Norte, Canoinhas, p. 20, 2016.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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15.Imagem marcado/desmarcadoCHANG, C.J.; YONCE, C.E. Overwintering of plum leaf scald bacteria in infected trees. Annals of the Phytopathological Society of Japan, v.53, p.345-353.
Biblioteca(s): Epagri-Videira.
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16.Imagem marcado/desmarcadoDONI FILHO, L. Partenocarpia em tomateiro: I. Partenocarpia, iluminacao, temperatura. In: MULLER, J.J.V.; CASALI, V.W.D. (Ed.).Seminarios de olericultura. Vicosa, MG: UFV, 1982. v.5 p.103-135
Biblioteca(s): Epagri-Itajaí.
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17.Imagem marcado/desmarcadoCRUZ, R. P. da. O frio e a cultura do arroz. Lavoura Arrozeira, Porto Alegre, v. 54, n. 440, p. 40-43, nov. 2006.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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18.Imagem marcado/desmarcadoBALDISSERA, I. T. Frio deve dar as caras na região. Diário do Iguaçú, Chapecó, SC, v. 18, n. 5363, p. 11, 2015.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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19.Imagem marcado/desmarcadoVIEIRA, H.J.; THOME, V.M.R.; SONEGO, M. O frio em Santa Catarina. Agropecuaria Catarinense, Florianopolis, v.2, n.1, p.14-16, mar., 1989. il. color.
Biblioteca(s): Epagri-Sede.
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20.Imagem marcado/desmarcadoBUTTROSE, M.S. Fruitfulness in grapevines: Effects of light intensity and temperature. Botanical Gazette, v.130, n.3, p.166-173.
Biblioteca(s): Epagri-Videira.
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Registro Completo
Biblioteca(s):  Epagri-Sede.
Data corrente:  17/03/1999
Data da última atualização:  16/04/2014
Autoria:  WERNER, R. A.
Afiliação:  Acaresc.
Título:  Changes in peach firmness as influenced by temperature.
Ano de publicação:  1977
Fonte/Imprenta:  1977. 42f.
Idioma:  Inglês
Notas:  Dissertação (Master of Science)- School of Rutgers University, New Brunswick, USA, 1977.
Conteúdo:  Post harvest softening in peaches at warm temperatures occurs rapidly (2 to 3 days), and is accompanied by the increase in water-soluble pectin fraction. Soft peaches rehardened when returned to low temperatures. The process occurred in air and also in nitrogen atmosphere. The rehardening in air or in nitrogen was not accompanied by changes in pectic substances. The phenomenon is apparently non-metabolic, and caused by the effect of the temperature on gelling properties of pectin fractions. Rapid temperature changes in the fruit pulp, induced by hydrocooling or warming, led to corresponding rapid rehardening and softening, respectively. Similary decrease in temperature led to the increase in the viscosity of a fruit pectin extract and tissue homogenate while the increase in temperature resulted in a decrease in the viscosity of these solutions. Collectively, the data suggest that the temperature-induced changes in fruit firmness reflect the gelling response of the pectic fraction in tissues.
Palavras-Chave:  CLIMA; PESSEGO; TEMPERATURA.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Epagri-Sede (Epagri-Sede)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
Epagri-Sede11731 - 1UPCTS - --TES 447/941994.447
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